För talanger 2 saker du inte ska göra när du är ny på jobbet

För talanger

Det ska vara lite nervöst att börja på ett nytt jobb och det hör till att känna sig lite bortkommen den första dagen, men det finns saker som du inte ska göra när du är ny på jobbet.

Försök inte FÖR mycket

Som ny vill man självklart framstå som den där professionella, bekväma och härliga personen, men ta det lugnt! Du är utvald av en anledning och det blir bara konstigt om du ska försöka vara någon du inte är. Försök vara dig själv så mycket det går.

Låtsas inte att du kan saker du inte kan

Lämna egot hemma när du kommer som ny på ett jobb. Ingen förväntar sig att du förstår och kan allt från dag ett. Var ödmjuk, ställ en massa frågor istället och våga erkänna att du faktiskt inte har koll på allt. Det är ingen som kommer tycka att du är dum, vi lovar!

Så, var dig själv och spara lite på ditt stora självförtroende, då kommer du få en bra start på det nya jobbet.