För företag Välkommen till Ment!

För företag, För talanger

Förhoppningsvis är du redan medlem hos oss på Ment och har kanske börjat med att göra vårt Karriärtest. Om inte? Klicka här! Här i bloggen på Ment kommer vi skriva om sådant som är av värde för dig som vill få ut mer av din karriär.

Vi kommer dela med oss av tips, berättelser ur arbetsgivarens perspektiv och såklart även dela med oss av hur arbetet med Ment går framåt och hur vi arbetar här.

Detta är nytt för oss. Vår målsättning är att skapa en global plattform som hjälper människor att lyckas med sin karriär. För att lyckas med det har vi helt nya och enligt oss revolutionerande funktioner som kommer lanseras löpande. Men vi har inte hela vägen utstakad och därför ser vi fram emot all feedback (och feedback där sig bör) från er användare så att vi tillsammans kan bli bättre! Väkommen till oss på Ment!